Double Joker Power este un joc de poker video lansat de producatorul si dezvoltatorul de jocuri Microgaming. Acesta este unul din jocurile de poker in care vei putea sa joci pana la 4 maini in acelasi timp.

Acest joc de poker video ce se joaca cu un pachet de carti cu 54 de carti. Cartile se amesteca inainte de fiecare inceput de joc.

Pentru a incepe actiunea jocului de poker, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi. Acesta este unul din jocurile de poker extrem de popullare in randul jucatorilor.

Butonul DEAL al jocului de poker video este cel care imparte cartile. Vei primi 5 carti din care trebuie sa alegi pe care vrei sa le pastrezi si pe care vrei sa le schimbi. Runda a doua de carti iti va schimba cartile selectate si este finala. Scopul jocului de poker video este ca mana ta sa fie mai valoroasa decat cea a dealer-ului.

Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile jocului pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.

Incearca jocul de poker video Double Joker Power, de la Microgaming, recomandat de 52news.ro si primesti un bonus gratuit.