Peluza Cătălin Hîldan tace și face

Fanii sar în ajutorul lui Dinamo. S-a ajuns la un acord și se vor vira 100.000 de euro cu speranța că se va reuși salvarea de la faliment a clubului bucureștean.

Florin Prunea, managerul general al celor de la Dinamo, a dezvăluit în cadrul emisiunii Fotbal Club, de la DIGI Sport, că gruparea din “Ștefan cel Mare” mai are nevoie de aproximativ 700.000 de euro pentru a obține licența pentru sezonul următor.

Fanii roș-albilor au decis că a venit momentul să ajute concret clubul, așa că au anunțat decizia lor de ultim moment: vor vira 100.000 de euro în contul clubului.

Inițiativa le aparține celor din Peluza Cătălin Hîldan, cei care au demarat programul socios DDB. Progamul socios DDB, ce aparține fanilor din Peluza Cătălin Hîldan urmează să achiziționeze în aceste zile un pachet de acțiuni de 10% din club pentru 1 leu. Prima acțiune a suporterilor din calitate de acționari va fi să vireze aproximativ 100.000 de euro, bani adunați din cotizații, iar suma va fi folosită pentru plata salariilor restante ale jucătorilor și a celorlalte datorii curente.

Boardul DDB confirmă că s-a ajuns la acest acord.

“Așa i-am obișnuit pe suporteri. Peluza Cătălin Hîldan tace și face. Așa s-au realizat cele mai importante acțiuni ale noastre de-a lungul timpului”, au declarat reprezentanții grupului de suporteri pe Facebook.

Florin Prunea le-a transmis fotbaliștilor că mai trebuie să facă și ei rost de bani, prin prestațiile din teren.

Fostul mare portar al roș-albilor a explicat că la Dinamo problema cea mai mare este reprezentată de cheltuielile curente, nu neapărat de salarii.

 

Surse: DIGISPORT.RO