Deuces Wild este un joc de poker ca la aparate foarte simplu si antrenant. Este un joc de poker video similar jocurilor de poker ca la aparate de pe piata, dar care vine cu castiguri uimitoare. In acest joc de poker ca la aparate, actiunea se desfasoara intre jucator si dealer, ceea ce face ca jocul sa se desfasoare usor si simplu.

Butonul DEAL al jocului de poker video este cel care imparte cartile. Vei primi 5 carti din care trebuie sa alegi pe care vrei sa le pastrezi si pe care vrei sa le schimbi. Runda a doua de carti iti va schimba cartile selectate si este finala. Scopul jocului de poker video este ca mana ta sa fie mai valoroasa decat cea a dealer-ului.

Jocul de poker ca la aparate nu are muzica de fundal, dar efectele sonore din timpul mainilor de joc sporesc atmosfera.

Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile jocului de poker ca la aparate pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.

Deuces Wild este cel mai nou joc de poker ca la aparate oferit de 52news.ro alaturi de un senzational bonus pentru poker video.