Jocul de poker video Deuces Wild 1 Hand este oferit de cei de la NetEnt si se joaca cu un pachet de carti. Acest joc de poker urmeaza regulile standard de poker in ceea ce priveste combinatiile de carti, cu o exceptie: doiarii din acest joc de poker video sunt considerati simboluri wild si au capacitatea de a inlocui celelalte carti din joc.

Inainte de a plasa pariul trebuie sa te asiguri ca ai ales numarul de monede pentru pariu, valoarea acestora si numarul de maini cu care vrei sa joci. Dupa apasarea butonului Deal vei primi 5 carti, toate afisate cu fata in sus. Scopul acestor jocuri de poker este de a forma cea mai buna mana de poker posibila. Dupa ce ai vazut cele 5 carti primite, poti alege sa le pastrezi sau poti alege sa le arunci. Cartile aruncate vor fi inlocuite cu altele atunci cand apesi butonul DEAL. Castigurile vor fi calculate in baza mainii finale.

Acest joc de poker este echipat cu caracteristica Gamble. Dupa castig, ai sansa de a iti paria castigurile cu scopul de a ledubla. Poti activa aceasta caracteristica oricand doresti. Vei fi purtat intr-un alt ecran unde vei vedea o carte cu fata in jos. Scopul jocului este sa ghicesti culoarea si suita acestei carti. Poti continua sa iti dublezi castigurile atat timp cat vei continua sa castigi si poti iesi din aceasta caratceristica apasand butonul Collect. Vei reveni apoi in jocul de baza iar castigurilr iti vor fi adaugate in cont.

Doiarii din acest joc de poker viddeo sunt considerati simboluri wild. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui celelalte carti pentru a forma combinatii castigatoare. Aceasta catre este considerata a avea valoarea cea mai mare atunci cand este utilizata la formarea unei maini castigatoare.

Incearca jocul de poker video Deuces Wild 1 Hand, de la NetEnt, recomandat de 52news.ro si primesti un bonus gratuit.