Daca iti place actiunea si esti fan al povestirilor paranormale, Demon Gems este slotul video potrivit pentru tine. Acest joc de cazino online este lansat de Inspired Gaming si echipat cu o tema infricosatoare, ce te poarta in lumea vampirilor. De alfel, pe parcursul slotului video doi ochi infricosatori de vampir te vor urmari de deasupra rolelor. Slotul video este echipat cu 5 role, 3 randuri si 20 de linii castigatoare.

Scopul jocului de cazino online este afisarea combinatiilor castigatoare, de minim trei simboluri identice, de la stanga la dreapta, pe liniile castigatoare active. Inainte de a incepe jocul de cazino online, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest slot video sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat. Pariul ce poate fi plasat in acest joc de cazino online variaza intre 0,20 si 250 de monede pentru fiecare rotire.

Simbolurile slotului video se incadreaza perfect in tema si prezinta: pietre pretioase portocalii, rosii, albe, mov, albastre si logo-ul jocului. Fiecare aduce castiguri grozave, intre 10x si 250x pariul plasat. Logo-ul jocului este cel mai profitabil simbol si aduce castiguri de pana la 1000x pariul plasat.

Fortune Bet este optiunea care dubleaza valoarea bonusului pe care il poti incasa, dar care poate fi activata numai daca pariul plasat este crescut cu 50%. Demon Gems este un slot video ce poate fi jucat in 2 moduri diferite: atunci cand ochii demonului sunt rosii, iar fundalul rolelor este gri, vor aparea cateva linii castigatoare suplimentare. Atunci cand ochii demonului sunt negrii, vor aparea cateva simboluri bonus suplimentare. Toate aceste caracteristici speciale sunt foarte interesante, iar castigurile pe care le poti incasa cu ajutorul lor sunt grozave.

Demon Gems este un slot video produs de Inspired Gaming si recomandat de 52news.ro pentru a trai la maxim senzatia oferita de un joc de cazino online.