All Posts

Dawn of the Dinosaurs este un joc de pacanele lansat de producatorul de jocuri de cazino, Random Logic (888). Aces joc de pacanele te va purta in epoca dinozaurilor. Acesta este unul din jocurile de cazino cu o tema foarte interesanta si atractiva, care te va purta intr-o aventura de neuitat. Actiunea jocului de pacanele se desfasoara in padurea tropicala din epoca dinozaurilor.

Rolele aparatului de pacanele sunt pozitionate intre copaci si sunt sustinute de liane. Jocul de pacanele face parte din jocurile de cazino echipate cu 5 role si 25 de linii castigatoare. Grafica jocului de pacanele este de cea mai buna calitate, iar muzica de fundal si efectele sonore sporesc atmosfera de joc.

Simbolurile jocului de pacanele se incadreaza perfect in tema si prezinta: dinti de dinozauri, ochi de dinozaur, T-Rex, Dilophosaurus, Raptor, Triceratops, roci vulcanice si carti de joc.

Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile jocurilor de cazino pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.

Incearca gratuit si fara sa te inregistrezi cele mai noi jocuri de cazino de la producatorul de pacanele Random Logic (888), cum ar fi Dawn of the Dinosaurs.