Cloud Tales este un slot video a carui tema te poarta printre nori, alaturi de creaturi ciudate. Jocul de pacanele este lansat de cei de la iSoftBet si este echipat cu caracteristici speciale foarte profitabile.

Grafica 3D a slotului video este de cea mai buna calitate, iar animatiile si ilustractiile sunt grozave. Jocul de pacanele poate fi jucat atat pe desktop, cat si pe platforme mobile.

Acest joc de pacanele este echipat cu 5 role, 3 randuri si 9 linii castigatoare. Muzica de fundal si efectele sonore sporesc atmosfera de joc.

Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile slotului video pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.

Acest joc de pacanele este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite.

Descopera un slot video uimitor si o senzationala lume vizuala in jocul de pacanele Cloud Tales de la iSoftBet si primesti multe rotiri gratuite.