Francezii de la PSG sunt gata să intre în “război” cu Real Madrid, pentru semnătura lui Christian Eriksen (27 de ani). Se pare că parizienii sunt gata să renunțe la doi dintre jucătorii lor pentru a-i face loc, cât mai repede posibil, fotbalistului danez.

Campioana Franței este pregătită să se despartă de Leandro Paredes (25 de ani) și de Julian Draxler (26 de ani), pentru a facilita aducerea lui Eriksen pe Parc des Princes.

Jucătorul din Danemarca nu și-a reînoit contractul cu Tottenham și poate pleca gratis din Anglia, în vară. În plus, regulamentul îi dă dreptul să semneze cu cine vrea cu şase luni înainte de finalul înţelegerii. Londonezii vor încerca, cel mai probabil, să îl vândă în perioada de transferuri din iarnă, pentru a nu-l pierde gratis pe unul dintre cei mai buni jucători ai lor.

Real Madrid și-a exprimat interesul pentru Eriksen încă din vara acestui an, iar PSG tocmai a intrat în cursa pentru fotbalistul cotat la 100 de milioane de euro.

Christian Eriksen a declarat că nu mai vrea să continue la finalista Champions League și că dorește o nouă provocare, în alt campionat puternic din Europa.

Danezul se află la Tottenham din vara lui 2013, iar, de atunci, acesta a jucat 288 de partide pentru englezi, a marcat 67 de goluri și a contribuit cu 87 de pase decisive.

 

Surse media: DIGISport și The Sun