În seara aceasta, începând cu ora 21:00,  avem un meci de 5 stele programat în etapa cu numărul 3 a campionatului de fotbal al României.

CFR Cluj – Dinamo București este meciul vedetă al etapei și se anunță o partidă plină de tensiune și cu o miză foarte mare pentru ambele echipe.

Primul meci între cele două echipe a avut loc pe 28 noiembrie 1948, când Dinamo București a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 1-0, dar de atunci au trecut mulți ani și în prezent lucrurile stau complet diferit.

CFR Cluj vine după o victorie obținută la limită (1-0) în meciul de calificare în Liga Campionilor, disputat miercuri împotriva israelienilor de la Maccabi Tel Aviv, în timp ce în Liga 1, adelenii au acumulat 4 puncte în primele două etape, și ocupă locul 5.

În condițiile în care două dintre rivalele directe de anul trecut, Viitorul Constanța și Universitatea Craiova, au reușit câte două victorii și au deja câte 6 puncte, CFR Cluj este nevoită să câștige cu Dinamo, pentru a nu permite contra-candidatelor la titlul de campioană să se distanțeze periculos încă din debutul campionatului.

Lucrurile stau însă cu adevărat grav pentru Dinamo București, deoarece echipa din Ștefan cel Mare a pierdut ambele partide disputate până acum în campionat și ocupă ultimul loc, cu un golaveraj rușinos de 0-7!

În plus, dinamoviștii au probleme mari și în privința antrenorului, Eugen Neagoe suferind etapa trecută un infarct chiar în timpul partidei cu Universitatea Craiova. Neagoe se află în prezent în afara oricărui pericol, dar se discută tot mai des despre o eventuală plecare a acestuia de pe banca tehnică a dinamoviștilor.

Concluzia ar fi că Dinamo este cu adevărat condamnată să obțină un rezultat decent în partida de diseară, asta dacă nu dorește să repete contra-performanța de sezonul trecut, atunci când nu a reușit nici măcar calificarea în play-off.

Pentru meciul de astăzi casele de pariuri merg detașat pe mâna celor de la CFR Cluj, care au o cotă de 1.49 pentru câștigarea partidei, în timp ce Dinamo București este creditată cu o cotă ireală de 7.00 pentru o victorie foarte puțin probabilă la Cluj. Pentru egalitate, 888sport ne oferă o cotă de 4.00.

Alte cote de pariuri interesante propuse de 888sport pentru CFR Cluj – Dinamo București sunt:

  • Ambele echipe vor marca: DA (2.33) | NU (1.58)
  • Total goluri – peste 2.5: DA (2.20) | NU (1.68)
  • CFR Cluj va înscrie în ambele reprize: DA (2.70) | NU (1.40)
  • Scor exact – timp regulamentar: 0-0 (9.00) |1-0 (5.50) | 0-1 (13.00) | 1-1 (7.50) | 2-1 (8.50) | 1-2 (20.00) | 2-2 (21.00)

Celor cu adevărat pasionați de meciurile din Liga 1 și de pariuri, casa de pariuri sportive online 888sport le oferă o nouă ocazie unică de cote mărite la victorie, prin intermediul site-ului 52NEWS.

Spre exemplu, dacă pariezi 25 de lei pe victoria lui CFR Cluj, cu o cotă de 1.50 (disponibilă în prezent la casele de pariuri online), vei câștiga 38 de lei. Cu super-oferta de cotă marită de la 888sport, cu același pariu de 25 de lei, vei câștiga 225 de lei. Este ca și cum CFR are o cotă de 9.00 pentru victorie!

Și lucrurile stau chiar interesant în cazul în care va câștiga Dinamo. În acest moment, bucureștenii au o cotă perfectă pentru cei care joacă la pariuri, de 7.00, și pentru un pariu de 25 de RON pe Dinamo, ar trebui să încasăm aproape 175 de lei.

Cu ofertă de cotă marită de la 888sport, cine pariază 25 de lei pe o victorie a celor de la Dinamo București, va încasa însă 850 de lei!

Surse media: DIGISport / Cote pariuri: 888sport