Centurion Free Spins este un joc ca la aparate lansat de producatorul si dezvoltatorul de jocuri de cazino online, Inspired Gaming, a carui tema te va purta in Roma Antica. Jocul ca la aparate este echipat cu 5 role, 3 randuri si 20 de linii castigatoare fixe si este realizat cu o grafica de cea mai buna calitate.

Simbolurile jocului de cazino online se incadreaza perfect in tema si prezinta: centurioni, coifuri, trasuri, arene de lupta, sabii si multe altele. Scopul jocului ca la aparate este afisarea combinatiilor castigatoare, de la stanga la dreapta, pe cele 20 de linii castigatoare. Logo-ul jocului de cazino online este smbolul cu cea mai mare valoare in joc si aduce premii de pana la 500 de monede. Trasura si colosseumul  aduc si ele premii consistente de pana la 400 de monede, iar scutul si sabiile aduc pana la 300 de monede, atunci cand se afiseaza in combinatii de cate cinci simboluri identice.

Jocul ca la aparate este echipat si cu optiunea Auto Play care, odata activata, face ca rolele aparatului de pacanele sa se invarta, fara intrerupere, pentru un anumit numar de ori.

Inainte de a incepe jocul de cazino online, trebuie sa plasezi un pariu. Acest pariu variaza intre 0,25 si 250 de monede pentru fiecare rotire, ceea ce face ca jocul ca la aparate sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori, cat si avansati.

Acest joc de cazino online este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite. Centurionul este simbolul rotirilor gratuite si aduce un anumit numar de astfel de rotiri, in functie de cat de mare este combinatia afisata. Astfel, 3 centurioni vor aduce 9 rotiri gratuite, 4 centurioni vor aduce 12 rotiri gratuite, iar 5 centurioni vor aduce 16 rotiri gratuite. Simbolul wild va deveni stacked wild atunci cand se afiseaza in timpul rotirilor gratuite.

Centurion Free Spins este cel mai nou joc ca la aparate recomandat de 52news.ro alaturi de un senzational bonus pentru cazino online.