WINBET

WINBET oferă la înregistrare un atractiv Bonus de Bun Venit de 100%, iar pentru clienții fideli pune la dispoziție Promoții Zilnice și Promoții Speciale, cum ar fi 50% Bonus de Reîncărcare sau 25 RON Bonus de Ziua Ta.

 

Website:
WWW.WINBET.RO
Număr licență ONJN:
L1183150W000826

Software:
EGT (97 jocuri)
Asistență clienți:
Email, telefon, live chat
Depunere:
Visa, MasterCard, Skrill
Retragere:
Visa, MasterCard, Skrill
Limita depunere:
Minim 10 RON / Maxim 5.000 RON

Nota 52NEWS: 4.5 din 5

 

Informații generale

Platforma de cazino online WINBET este licențiată de ONJN și vine în întâmpinarea clienților cu o interfață prietenoasă unde găsești ruletă virtuală, video poker și cele mai populare sloturi produse de EGT.

WINBET oferă la înregistrare un Bonus de Bun Venit atractiv, iar pentru clienții fideli pune la dispoziție Promoții zilnice și Promoții speciale.

Depozitul minim acceptat este poate cel mai mic dintre cele cerute de operatorii de jocuri. Metodele de depunere sunt: card de credit/debit si Skrill. Retragerea câștigurilor are o durată medie de transfer de 3 zile.

Jocuri

WINBET oferă jucătorilor 97 de jocuri de cazino, dintre care 77 pot fi jucate și de pe telefonul mobil sau tabletă.

Cele mai populare sloturi video din oferta cazinoului online WINBET sunt Burning Hot, Dice Roll, 40 Super Hot, Shining Crown, Flaming Hot, Age of Troy și Rise of Ra. De asemenea, la WINBET mai poți juca la ruleta virtuală sau clasicele jocuri de poker video.

Toate jocurile au funcție Gamble și integrează adesea runde bonus cu rotiri gratuite. De asemenea, platforma beneficiază de un sistem progresiv propriu ce acumulează 4 Jackpoturi pe care jucătorii le pot câștiga aleatoriu indiferent de jocul ales.

Versiune pentru mobil

Cazinoul online WINBET este optimizat pentru orice dispozitiv mobil si pentru urmatoarele browsere: Internet Explorer 10+ & Microsoft Edge, Firefox, Safari for Mac, Google Chrome, Opera.

Asistență Clienți

E-mail: [email protected]  | Telefon: 0316 308 777  |  Live Chat între 6AM – 10PM, în fiecare zi

Siguranță și corectitudine

Cazinoul online WINBET este audiat de BMM Testlabs. Signature algorithm: SHA256withRSA, COMODO RSA Certification Authorit.