SPORTINGBET

Sportingbet oferă un bonus consistent în funcție de prima depunere efectuată la cazinou: 100% până la 700 RON!

În plus, cei care colectează puncte pot primi zilnic până la 100 de rotiri gratuite în jocul Aztec Gold!

 VIZITEAZĂ SITE | ÎNREGISTRARE

 

Website:
WWW.SPORTINGBET.RO
Număr licență ONJN:
L1173062W000807

Software:
NetEnt, Play'n GO, Win Studios (75 jocuri)
Asistență clienți:
Formular online, telefon, live chat
Depunere:
Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, Entropay
Retragere:
Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, Entropay
Limita depunere/retragere:
Minim 40 RON

Nota 52NEWS: 4.2 din 5

Informații generale

Sportingbet a fost înființată în anul 1997 în Regatul Unit, iar în anul 2013 a fost preluată în întregime de către GVC Holdings Plc. Compania mama este în present una dintre cele mai bine cotate din industrie, fiind înregistrată în Isle of Man și cotată la bursa din Londra.

Sportingbet oferă la înregistrare un Bonus de Bun Venit de 100% din prima sumă depusă, în limita a 700 de RON, în timp ce clienții fideli pot câștiga până la 100 de rotiri gratuite zilnic.

Depozitul minim acceptat este de doar 40 de RON. De asemenea, suma minimă care poate fi retrasă este de 40 de RON. Metodele de depunere sunt Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, Entropay, cu mențiunea că o retragere poate fi procesată doar printr-o metodă de plată folosită anterior pentru o depunere. Retragerea câștigurilor are o durată medie de transfer de 1-2 zile.

Jocuri

Sportingbet oferă momentan 75 de jocuri dintre care 71 sunt sloturi video, restul fiind jocuri de masă – Blackjack Pro, Texas Hold’em Bonus Poker, Multi-Hand Blackjack Pro și Baccarat Combi.

Sloturile video din oferta cazinoului Sportingbet sunt produse de NetEnt, Play’n GO și Win Studios. Cele mai populare sloturi care pot fi jucate la acest cazino online sunt Starburst, Gonzo’s Quest, Jimi Hendrix, Guns N’ Roses sau Oktoberfest Madness. De asemenea, la Sportingbet mai poți juca blackjack cu dealer live.

Dacă urmărești câștigurile mari, trebuie să știi și că 9 dintre jocurile de la Sportingbet au un sistem progresiv ce acumulează jackpoturi pe care jucătorii le pot câștiga aleatoriu. Premiile acestor jackpoturi încep de la câteva mii de lei și pod depăși uneori și 10 milioane de RON.

Versiune pentru mobil

Cazinoul Sportingbet poate fi accesat și prin intermediul aplicației pentru IOS și Android. Pentru cei care nu vor să-și încarce telefonul cu această aplicație, acești accesa jocurile direct din browser, acestea fiind optimizate pentru toate dispozitivele mobile.

Asistență Clienți

E-mail: Formular online | Telefon: 0316 301 161 |  Live Chat între 9AM – 23PM, în fiecare zi

Siguranță și corectitudine