MAXBET

MAXBET oferă la înregistrare un senzațional Bonus pentru Prima Depunere de 200%, în limita a 1.800 de RON!

Cei care doresc să testeze fără risc cazinoul online MAXBET au la dispoziție 200 de ROTIRI GRATUITE – FĂRĂ DEPOZIT!

 

Website:
WWW.MAXBET.RO
Număr licență ONJN:
L1160661W000651

Software:
EGT, NetEnt, Novomatic (97 jocuri)
Asistență clienți:
Email, telefon, Live Chat
Depunere:
Visa, MasterCard, Bank Transfer, Skrill, Neteller, Paysafe Card
Retragere:
Visa, MasterCard, Bank Transfer, Skrill, Neteller, Paysafe Card
Limita depunere:
Minim 20 RON

Nota 52NEWS: 5 din 5

Informații generale

Platforma de cazino online MAXBET este licențiată de ONJN și reprezintă divizia online al unuia dintre cele mai mari și mai populare lanțuri de cazinouri stradale din România.

MAXBET oferă jucătorilor săi o mulțime de bonusuri și de oferte zilnice și lunare. Bonusul de 200% pentru Prima Depunere poate ajunge până la 1.800 de RON, în timp ce pentru clienții fideli ofertele de tip rotiri gratuite nu lipsesc în nicio zi a săptămânii.

Depozitul minim acceptat este de doar 20 de RON, și nu există o limită maximă a sumelor care pot fi retrase. Metodele de depunere sunt: Visa, MasterCard, Bank Transfer, Skrill, Neteller, Paysafe Card. Retragerea câștigurilor are o durată medie de transfer între 3 și 5 zile, în funcție de metoda aleasă.

Jocuri

MAXBET oferă jucătorilor săi peste 200 de jocuri de cazino, absolut toate putând fi jucate de pe desktop, telefon mobil sau tabletă.

Cele mai populare sloturi video din oferta cazinoului online MAXBET sunt Gonzo’s Quest, Guns N’Roses, Burning Hot, Shinning Crown, Starburst , Boof Of Ra, Lucky Lady’s Charm și Sizzling Hot. De asemenea, la MAXBET mai poți juca blackjack, ruleta sau clasicele jocuri de poker video.

MAXBETt oferă jucătorilor săi și o colecție de jackpoturilor progresive, jackpoturi ale unor sloturi care cresc de fiecare dată când se mizează (cu excepția cazului în care jackpotul este câștigat de un jucător) și pot aduce jucătorului câștiguri spectaculoase. Poți alege dintr-o gamă uimitoare de jocuri cu cele mai bune jackpoturi progresive online.

Versiune pentru mobil

Toate jocurile din portofoliul oferit de cazinoul online MAXBET sunt optimizateatât pentru desktop cât și  pentru orice dispozitiv mobil (smartphone sau tabletă).

Asistență Clienți

E-mail: [email protected] | Telefon: 021 92 38  |  Live Chat între 9AM – 1AM, în fiecare zi

Siguranță și corectitudine