BAUMBET

BAUMBET oferă la înregistrare un generos Bonus de Bun Venit de 500 RON + 25 RON Bonus de Ziua Ta.

Cei care vor să încerce gratuit jocurile cazinoului BAUMBET beneficiază de 10 RON BONUS – FĂRĂ DEPOZIT!

 

Website:
WWW.BAUMBET.RO
Număr licență ONJN:
L1170663W000707

Software:
NetEnt și Baum Games (97 jocuri)
Asistență clienți:
Email, telefon, live chat
Depunere:
Visa, MasterCard, Neteller, Skrill, Paysafe, Trustly, Cashpoint, Selfpay
Retragere:
Visa, MasterCard, Neteller, Skrill, Paysafe, Trustly, Cashpoint, Selfpay
Limita depunere:
Minim 20 RON

Nota 52NEWS: 4.6 din 5

Informații generale

Cu o experiență de peste 24 de ani în spate, Baumbet este una dintre cele mai respectate agenții de gambling din România., care a pornit ca o companie producătoare de aparate de tip slot, pentru ca, ulterior, decizia de a opera pe piaț de pariuri sportive să vină foarte firesc.

Cazinoul online BAUMBET oferă la înregistrare un Bonus de Bun Venit generos, de 100%, în limita a 500 de RON. BAUMBET mai oferă și alte bonusuri parcă gândite special pentru a ajuta jucătorii aflați la început de drum, precum ar fi bonusul de 10 RON fără depozit cu ajuorul căruia poți testa mai întâi jocurile.

Depozitul minim acceptat variază în funcție de metoda de depunere aleasă în majoritatea cazurilor este de 20 de RON sau 5 EURO. Metodele de depunere și retragere sunt: Visa, MasterCard, Neteller, Skrill, Paysafe, Trustly, Cashpoint, Selfpay. Retragerea câștigurilor are o durată medie de transfer de 48 de ore.

Jocuri

BAUMBET oferă jucătorilor 89 de jocuri de cazino, care pot fi jucate și de pe telefonul mobil sau tabletă.

Sloturile video care pot fi jucate în cazinoul BAUMBET sunt produse chiar de compania BAUM Games, dar există și un parteneriat cu celebrul dezvoltator de sloturi video NetEnt. Cele mai populare sloturi video din oferta cazinoului online BAUMBET sunt Starburst, Dracula's Treasure, The Gypsies II, Jimi Hendrix, Guns N’ Roses sau Dracula. De asemenea, la BAUMBET mai poți juca blackjack, ruleta virtuală (French, American și European) sau clasicele jocuri de poker video.

Versiune pentru mobil

Cazinoul online BAUMBET este este responsive, deci functioneaza si pe mobil. Momentan nu există o aplicație separată dar toate jocurile din portofoliul BAUMBET rulează fără probleme direct în browser-ul dispozitivului mobil.

Asistență Clienți

E-mail: Telefon: 0374 941 858 |  Live Chat între 9AM – 22PM, în fiecare zi

Siguranță și corectitudine

Siguranta jucatorilor nostri este una dintre prioritatile cazinoului online BAUMBET. Detaliile personale ale jucătorilor sunt criptate cu sistemul de 256-bit SSL (Secure Sockets Layer) si sunt transmise doar o singura data pe internet. Ele sunt stocate si criptate în sistemele sigure ale BAUMBET, care sunt testate de experti în securitate apartinând unor terțe companii.

BAUMBET se conformează cerintelor înalte de securitate ale Standardului de securitate al datelor cardurilor de plata (PCI-DSS) si ale Asociatiei Europene de Jocuri si Pariuri.