ADMIRAL

Cazinoul online ADMIRAL oferă jucătorilor noi un generos bonus pentru prima depunere de 1.000 RON!

Celebrele sloturi Book of Ra™, Lucky Lady’s Charm™ sau Plenty of Fruit™ 40 pot fi testate gratuit mulțumită cele 50 de ROTIRI GRATUITE oferite de cazinoul ADMIRAL.

 

Website:
WWW.ADMIRAL.RO
Număr licență ONJN:
L1172564W000756

Software:
NOVOMATIC (160 jocuri)
Asistență clienți:
Email, telefon, live chat
Depunere:
Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, Paysafecard
Retragere:
Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, Paysafecard
Limita depunere:
Minim 30 RON

Nota 52NEWS: 4.6 din 5

Informații generale

Platforma de cazino online ADMIRAL este licențiată de ONJN și reprezintă divizia online a celebrului producător austriac de aparate de tip slot numit NOVOMATIC. Elementul de noutate pe care ADMIRAL îl aduce în atenţia jucătorilor de păcănele din România este posibilitatea de a juca online, în exclusivitate, cele peste 160 de jocuri originale marca NOVOMATIC, preferate de milioane de jucători la nivel global, precum Book of Ra, Sizzling Hot, Lucky Lady’s Charm, dar şi multe altele.

ADMIRAL oferă la înregistrare un generos Bonus de Bun Venit de până la 1.000 de RON și 50 de rotiri gratuite, iar pentru clienții fideli pune la dispoziție o mulțime de alte Promoții zilnice și Promoții speciale.

Depozitul minim acceptat este de doar 30 de RON, iar metodele de depunere și retragere sunt dintre cele mai variate: Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, Paysafecard. În plus, jucătorii ADMIRAL pot depune și retrage fonduri prin intermediul sucursalelor stradale proprii.

Pentru a putea solicita la Admiral retrageri din sucursale proprii, trebuie întâi să intri pe site în secțiunea ”Contul Meu” – ”Retragere”, să completezi suma dorită, să selectezi această metodă de plată, și să alegi sucursala din care vrei să ridici banii. În maxim câteva ore ar trebui să primești un mail prin care ești înștiințat că retragerea a fost procesată, și că te poți duce să îți ridici câștigurile.

Jocuri

NOVOMATIC este lider în tehnologia jocurilor de noroc din Europa, și activează cu succes pe piaţa românească de peste 27 de ani. NOVOMATIC România are un dublu rol: operator de jocuri de noroc şi furnizor de echipamente, ceea ce conferă grupului un statut de lider pe piaţa jocurilor de noroc din România. Sub brand-ul ADMIRAL operează peste 2.000 de aparate, în mai mult de 131 de locaţii, în întreaga ţară. De asemenea, grupul închiriază mai mult de 3.000 de echipamente de jocuri de noroc pentru terţi şi exploatează cu succes în parteneriat cu Compania Naţională Loteria Română peste 5.000 de terminale de videoloterie (VLT).

Versiune pentru mobil

Cazinoul online ADMIRAL ne oferă o aplicație pentru IOS și Android, și în plus este optimizat pentru orice dispozitiv mobil.

Asistență Clienți

E-mail: [email protected] | Telefon: 0800 500 505  |  Live Chat între 10AM – 10PM, în fiecare zi

Siguranță și corectitudine

Siguranţa şi securitatea jucătorilor sunt o prioritate pentru ADMIRAL și se realizează mulțumită platformei pe deplin securizate, în timp ce toate informaţiile utilizatorilor, de la date personale până la tranzacţiile făcute sunt păstrate confidenţial cu ajutorul unor tehnologii de inscriptare de ultimă generaţie. Pe lângă ideile creative de gaming şi inovaţii tehnologice în domeniu, NOVOMATIC a dezvoltat unul dintre cele mai moderne concepte de prevenire a jocului patologic în Europa. Astfel, sunt întreprinse periodic acţiuni pe direcţiile strategice de comunicare şi pe partea de blocare a persoanelor vulnerabile.