Cash Crazy este un joc ca la aparate lansat de dezvoltatorul si producatorul de jocuri Microgaming. Acesta este unul din jocurile de cazino echipate cu 3 role si 1 linie castigatoare . Valoarea pariului ce poate fi plasat in acest joc ca la aparate variaza, astfel incat jocul de adreseaza tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati.

Acesta este unul din jocurile de cazino online echipate cu caracteristici speciale interesante si profitabile. Una dintre acestea este simbolul wild, care are capacitatea de a inlocui celelalte simboluri, pentru a forma combinatii castigatoare. Castigurile obtinute cu ajutorul simbolului wild vor fi multiplicate. Valoarea multiplicatorului depinde de numarul de simboluri wild ce se afiseaza pe rolele jocului ca la aparate.

Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile jocului pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.
Premiul cel mare ce poate fi incasat in acest joc de cazino este in valoare de 1600 de monede.

Acest senzational joc ca la aparate numit Cash Crazy poate fi jucat accesand colectia de jocuri de cazino recomandate gratuit de 52news.ro