Bonus Deuces este un joc de poker video lansat de producatorul si dezvoltatorul de jocuri Betsoft.

Butonul DEAL al jocului de poker video este cel care imparte cartile. Vei primi 5 carti din care trebuie sa alegi pe care vrei sa le pastrezi si pe care vrei sa le schimbi. Runda a doua de carti iti va schimba cartile selectate si este finala. Scopul jocului de poker video este ca mana ta sa fie mai valoroasa decat cea a dealer-ului.

In acest joc de poker video online, doiarii sunt simbolul wild, iar atunci cand ai 4 doiari, castigurile te vor uimi.
Inainte de a incepe jocul de poker , trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de poker sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.

Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile jocului de poker video pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.

Bonus Deuces este cel mai nou joc de poker video recomandat de 52news.ro alaturi de un senzational bonus pentru cazino online.