PREMII:

Locul 1 (5 pronosticuri corecte): un pariu gratuit de 50 de RON la Sportingbet + 25 rotiri gratuite la Cazinoul Sportingbet
Locul 2 (4 pronosticuri corecte): un pariu gratuit de 30 de RON la Sportingbet + 15 rotiri gratuite la Cazinoul Sportingbet
Locul 3 (3 pronosticuri corecte): un pariu gratuit de 10 de RON la Sportingbet + 10 rotiri gratuite la Cazinoul Sportingbet


Meci 1:  Real Sociedad  Real Madrid (12 mai, ora 20:30) – Spania – LaLiga
Cote pariuri: Gazde (2.75) | Egal (3.70) | Oaspeți (2.30)

Meci 2:  CFR Cluj – Universitatea Craiova (12 mai, ora 21:00) – România – Liga 1
Cote pariuri: Gazde (1.91) | Egal (3.00) | Oaspeți (4.60)

Meci 3: AS Roma – Juventus Torino (12 mai, ora 21:30) – Italia – Serie A
Cote pariuri: Gazde (2.35) | Egal (3.50) | Oaspeți (2.75)

Meci 4: Olympique Marseille – Olympique Lyon (12 mai, ora 22:00) – Franța – Ligue 1
Cote pariuri: Gazde (3.00) | Egal (3.50) | Oaspeți (2.20)

Meci 5: Rio Ave – Benfica Lisabona (12 mai, ora 22:00) – Portugalia – Primeira Liga
Cote pariuri: Gazde (12.50) | Egal (7.00) | Oaspeți (1.18)


Postează pronosticurile tale mai jos, în comentariu, după modelul: Meci 1: 1, X sau 2 / Meci 2: 1, X sau 2 / Meci 3: 1, X sau 2 / Meci 4: 1, X sau 2 / Meci 5: 1, X sau 2 (nu se acceptă pronosticuri de tipul șansă dublă (ex. 1X, X2 sau 12).

Dacă nu ai încă un cont la 52NEWS, poți deschide AICI. Dacă nu ai încă un cont la Sportingbet, poți deschide AICI.

Acest concurs se supune unor Termeni și Condiții. Citește regulamentul competiției AICI.


41 COMENTARII

 1. Astazi vom procesa rezultatele pentru BILETUL ZILEI (39) – Sponsor: MAXBET – verificam pronosticurile, primim username de la castigatori, trimitem lista la MaxBet, revenim cu anunt cand avem confirmarea din partea sponsorului ca premiile au fost creditate.

  Maine vom procesa rezultatele pentru BILETUL ZILEI (40) – Sponsor: SPORTINGBET – urmand, de asemenea, pasii de mai sus – verificam pronosticurile, primim username de la castigatori, trimitem lista la Sportingbet, revenim cu anunt cand avem confirmarea din partea sponsorului ca premiile au fost creditate.

  Legat de premiile de saptamana trecuta (sau de la alte concursuri anterioare) mentionam faptul ca listele trimise de noi contin doar datele celor care au respectat conditiile si regulamentul concursului: au postat pronosticul in comentariu, au trimis username de la site-ul partener care sponsorizeaza concursul, au contul de activ si aprobat de catre sponsor.

  in cazul tau, amygos, ai primit un mseaj de la noi in care ti-am solicitat adresa de email cu care esti inregistrat pe Sportingbet, deoarece acestia nu au reusit sa te gaseasca dupa username-ul prea generic pe care ni l-ai furnizat, dupa care ai revenit cu detaliile solicitate dupa ce noi trimisesem deja lista cu castigatori. In concluzie, premiile tale nu sunt neonorate, ci sunt intarziate din motive care nu tin de organizatorii acestui concurs.

  In cazul tau, Razvy, numele tau si al altor 4 castigatori vor fi adaugate pe lista urmatoare, deoarce chiar daca initial am primit confirmare din partea sponsorului ca respectivele conturi au fost creditate, in realitate vineri-seara nu s-a mai reusit acest lucru. Cu aceasta ocazie ne cerem scuze fata de Ionutmst, sebydragan, Razvy, Gresy33, Andronake2 si ii asiguram ca premiile vor veni si pentru ei, saptamana aceasta.

  Va multumim pentru ca participati la concursurile 52NEWS si va multumim pentru rabdare si incredere, cu mentiunea ca aceste cocncursuri organizate de 52NEWS au si anumite reguli si conditii de participare, care sunt postate pe pagina fiecarei etape. Va rugam sa cititi cu atentie aceste reguli si conditii de participare si daca exista nelamuriri ne puteti trimte un mesaj privat in care sa solicitati mai multe detalii.