Bianca Andreescu a câștigat în două seturi (7-6, 7-5) semifinala jucată împotriva Belindei Bencic și la doar 19 ani se află în fața primei finale de Grand Slam a carierei.

Pentru Bianca, US Open 2019 este abia al 4-lea turneu de Grand Slam la care participă. Canadianca de origine română a mai jucat o singură partidă la Wimbledon (2017), două partide la Australian Open (2019) și o singură partidă la Roland Garros, tot anul acesta.

În calea Binacăi către primul titlu major în tenis va sta nimeni alta decât marea campioană din Statele Unite, Serena Williams, care a ajuns în finală câștigând destul de ușor semifinala cu Elina Svitolina, cu scorul de 6-3, 6-1.

Pentru cei interesați de pariuri sportive trebuie să menționăm că Bianca Andreescu va începe finala de la US Open 2019 cu șansa a doua, dar având o cotă perfectă pentru pariori, de 3.50. Serena Williams este la rândul ei creditată de către casea de pariuri online BetStars cu o cotă de 1.30.

În prezent, Bianca Andreescu ocupă locul 15 WTA, dar poziția ei în clasamentul mondial se va schimba mult indiferent de rezultatul finalei de la US Open.

Bianca a debutat în circuitul profesionist de tenis în 2017, și a reușit deja câștigarea două turnee WTA. Cu un palmares de 147 de partide câștigate și 47 pierdute, Bianca a câștigat din tenis un pic peste 2,4 milioane de dolari.

Premiul pentru locul 1 la US Open este de 3.850.000 de dolari, în timp ce finalista va trebui să se mulțumească cu un premiu de consolare de doar 1.900.000.

Surse media: US Open / Cote pariuri: BetStars