Ancient Egypt este un joc de pacanele ce te poarta in fascinanta lume a Egiptului. Slotul video este interesant si atragator si este lansat de producatorul si dezvoltatorul de jocuri, Pragmatic Play.

Actiunea jocului de pacanele se desfasoara printre piramidei, zei si zeite si castiguri uimitoare. Simbolurile cu care a fost echipat slotul video se incadreaza perfect in tema si prezinta: carti de joc de la 10 la A, ochiul lui Horus, Sfinxul, Cleopatra si multe altele.

Acest slot video este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite.

Slotul video este echipat cu 5 role, 3 randuri si 10 linii castigatoare. Rata de castig a jucatorului este de 96,13%. Scopul jocului de pacanele este afisarea combinatiilor castigatoare, de la stanga la dreapta, pe liniile castigatoare active.

Descopera un slot video uimitor si o senzationala lume vizuala in jocul de pacanele Ancient Egypt de la Pragmatic Play si primesti multe rotiri gratuite.