Amazon’s Diamonds este un joc de cazino online lansat de producatorul de jocuri Greentube. Tema acestui joc ca la aparate este jungla amazoniana, populata de femei puternice si impanzita de comori uriase.

Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile jocului ca la aparate pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.

Personajele jocului de cazino online sunt foarte interesante si atractive. Pantera si cele 4 femei conduc rolele aparatului si iti pot aduce castiguri uimitoare.

Acest joc de cazino online este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite. Numarul de rotiri gratuite acordate variaza in functie de numarul simbolurilor scatter afisate pe ecranul jocului ca la aparate, in acelasi timp.

Amazon’s Diamonds este cel mai nou joc ca la aparate recomandat de 52news.ro alaturi de un senzational bonus pentru cazino online.