Americanul Scott Wellenbach, în vârstă de 67 de ani, a terminat pe locul 3 în PokerStars Caribbean Adventure Main Event, a încasat 671.240$, și a donat toți banii unor fundații de caritate.

În loc să-și cumpere vreo mașină nouă, sau să plece într-o vacanță de neuitat, Scott – care este translator profesionist de limba tibetană și limba sanscrită – a preferat să doneze banii, așa cum relatează USA Today. El a declarat că banii au mers către Amnesty International, Oxfam International, Doctors Without Borders, and the Red Cross, precum și către câteva fundații budiste mai mici.

Până în prezent, suma totală donată de Scott Wellenbach pentru caritate depășește 800.000$ – toți banii câștigați de el în turneele live de poker.

Scott Wellenbach

Turneul PokerStars Caribbean Adventure Main Event s-a jucat în luna ianuarie, în Paradise Island, și a fost câștigat de americanul David “Chino” Rheem. La acest turneu a participat și Mihai Manole, care, așa cum vă relatam la momentul respectiv, a terminat turneul pe locul 7, și a încasat 208.920$.

Pentru Mihai Manole PCA 2019 s-a încheiat
Mihai Manole a terminat PCA Main Event 2019 pe locul 7

Surse: USA Today / PokerNews / PokerStars