Pokerul Video a devenit unul dintre cele mai populare jocuri. Unele dintre cele mai bune jocuri de poker video pe care le gasesti online sunt echipate cu jackpoturi si bonusuri duble. Pentru a juca poker video, ai la dispozitie cateva aparate de jocuri de poker. Fiecare joc de poker video este bazat pe diferite combinatii de carti. Jocul de poker 4 of a Kind Videopoker este unul din jocurile de poker foarte apreciate in randul jucatorilor.

Panoul de control este locul de unde poti sa faci modificarile dorite. De aici poti creste sau scadea valoarea pariului, calitatea graficii, volumul sonor si multe altele. Tabelul castigurilor este locul unde poti gasi informatii despre simbolurile existente in joc, despre combinatiile castigatoare posibile, despre caracteristicile speciale existente si despre valoarea acestora. Regulile jocurilor de poker pot fi aprofundate oricand, fiind disponibile pe ecran.

Acest joc de poker video se joaca cu un pchet de 53 de carti, incluzand si un joker. Inainte de a incepe jocul de poker video, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest joc de poker video sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.

Jucatorii pot plasa pariuri cu valori intre 1 si 10 monede pentru fiecare joc. Pariul maxim este si cel care are sansa de a activa runda bonus in cadrul careia poti obtine un castig de 8000 de monede, daca reusesti sa formezi chinta roiala.

Bonusurile oferite sunt cu adevarat atractive si permit jucatorilor sa castige un anumit numar de credite in functie de cartile extrase. Asta permite jucatorilor sa-si creeze propriile strategii, ca si jucatorii profesionisti, aflati in goana dupa bonusuri si jackpoturi. In plus, acest joc de poker video are sanse de a deveni unul din cele mai populare jocuri de poker, multumita castigurilor oferite.

Incearca jocul de poker video 4 of a Kind Videopoker, de la EGT, oferit de 52news.ro si primesti un bonus gratuit.