3 Kingdoms – Battle of Red Cliffs este un joc de pacanele lansat de producatorul si dezvoltatorul de jocuri, Pragmatic Play. Tema slotului video este de inspiratie asiatica. Jocul de pacanele este echipat cu o grafica de cea mai buna calitate, iar muzica de fundal si efectele sonore sporesc atmosfera de joc.

Jocul de pacanele este echipat cu 5 role, 3 randuri si 25 de linii castigatoare. Rata de castig a jucatorului este de 96,5%.

Actiunea slotului video se desfasoara in cele 3 regate ale Chinei, conduse de Cao Cao, Liu Bei si San Quan. Acesti conducatori se lupta pentru putere si pot sa iti aduca marele Jackpot.

Simbolurile cu care a fost echipat jocul de pacanele se incadreaza perfect in tema si prezinta: carti de joc de la 9 la A, ce aduc premii intre 30 si 40 de monede, atunci cand se afiseaza in combinatii castigatoare de cate 5 simboluri identice, sabii si scuturi, coifuri, vase de lupta, cei trei conducatori, cu premii intre 60 si 200 de monede.

Acest slot video este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite.

Descopera un slot video uimitor si o senzationala lume vizuala in jocul de pacanele 3 Kingdoms – Battle of Red Cliffs de la Pragmatic Play si primesti multe rotiri gratuite.