3 Genie Wishes este un slot video lansat de producatorul de jocuri de cazino online, Pragmatic Play. Acest joc de cazino online iti ofera sansa de a cere sa-ti fie indeplinite dorintele. Slotul video te poarta intr-o aventura araba si iti ofera castiguri la care ai visat pana acum.

Jocul de cazino online este echipat cu simboluri profitabile, realizate cu o grafica de cea mai buna calitate. Simbolurile prezinta: carti de joc de la J la A, maimute, papagali, Aladdin, Jafar, Jasmin.

Acest slot video este echipat cu simboluri si caracteristici speciale ce sporesc sansele de castig. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolul scatter este cel care declanseaza runda de rotiri gratuite.

Slotul video este echipat cu 5 role, 4 randuri si 50 de linii castigatoare fixe. Inainte de a incepe jocul de cazino online, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si numarul liniilor castigatoare pe care vrei sa il activezi. Valoarea pariului variaza ceea ce face ca acest slot video sa se adreseze tuturor categoriilor de jucatori, atat incepatori cat si avansati. Valoarea castigurilor este direct proportionala cu valoarea pariului plasat.

3 Genie Wishes este un slot video produs de Pragmatic Play si recomandat de 52news.ro pentru a trai la maxim senzatia oferita de un joc de cazino online.